I dag sitter allt fler anställda arbetande vid datorer och stressen har på många håll ökat markant de senaste åren.

Allt fler yngre människor blir sjukskrivna på grund av stress och arbetsrelaterad värk. Företagsmassage syftar till att på ett tidigt stadium upptäcka och motverka dessa problem, d.v.s. förebyggande.

En massagebehandling tar cirka 30 minuter och kan vara väldigt skönt och avslappnande. Orsaken till värk är ofta muskelrelaterat, vilket gör att massagebehandlingar i de flesta fall lindrar värken.

Regelbunden massage är effektivt mot ryggvärk, nack- och axelbesvär. Massage kan dessutom ofta vara nyckeln till att lindra och motverka huvudvärk, musarmbesvär och ischias. Massage är också bra för ett allmänt välbefinnande även om man inte har värk.

Priser och avtal

Norrfors Ryggmassage tecknar oftast ettåriga avtal med företagen, vilket innebär att Bengt kommer till företaget 1-3 ggr/månad. Bokningslista upprättas av en ansvarig på varje arbetsplats enligt överenskommelse. Norrfors Ryggmassage tillhandahåller massagebänk och tillhörande utrustning. Företaget står för det rum som massagebehandlingen utföres i.

Företaget kan välja att stå för hela behandlingen eller delar av den, det vill säga den anställde betalar en egen avgift som företaget bestämmer. Massagen kan vara regelbunden och del i en långsiktig friskvårdsstrategi.

Priset är fr.o.m 2006-05-01. 200 kr + moms för 30 minuter massage.

Ring eller mejla gärna för en offert, eller andra önskemål.

 

Tillbaka till start